Helyzetjelentés a hétvégéről és a bajnokságok állásáról

Mutatjuk, hogy mi történik.
 
 

Helyzetjelentés a hétvégéről és a bajnokságok állásáról

Mutatjuk, hogy mi történik.
 
 
 
 
 

Helyzetjelentés a hétvégéről és a bajnokságok állásáról

Mutatjuk, hogy mi történik.

Megye II. Észak

Fordulatos meccset játszott a Balatonberény a Somogyjáddal, az első félidőben eldönthette volna a Berény, de 0-2-ről fordított a Jád, végül a hajrában döntetlenre mentettek a hazaiak. A Földvár 3-1-re megverte a tartalékos Kéthelyt, az Öreglak tipikus egygólos meccsen múlta felül a Szemest, a Szárszó is 1-0-ra győzte le a Tótit, a Szabadi a Buzsák otthonában, a Zamárdi pedig Somogyváron nyert. Kiemelendő, hogy az Öreglaknál megsérült Balogh Bálint, ő érzékeny vesztesége lehet a csapatnak. A tabellát a Berény és az Öreglak vezeti hét-hét ponttal, következik hattal az egy meccsel kevesebbet játszó és még 100%-os Földvár, valamint az egyszer már kikapó Szabadi - veretlen még a Jád (öt pont), nyeretlen még a Buzsák-Kéthely-Lengyeltóti-Somogyvár-Balatonszemes ötösfogat.

Megye II. Dél

A forduló rangadója a 91. percben dőlt el, amikor Pandur Ádám kiváló szabadrúgása a hosszú sarokban kötött ki, Kelemen Géza csapata ezzel fordított és nyert a Böhönye ellen. A Hetes 2-0-val hozta a soros meccsét Csökölyben, a Kiskorpád egy egyéni villanással verte a Mezőcsokonyát idegenben, nem hibázott a Tarany és bár fordulatos, de ismét nyert a Csokonyavisonta is - a Juta szabadnapos volt, a Kaposfő megszerezte első győzelmét a Mérő ellen. A tabella elején a három meccset játszó Juta és Hetes (100%-osak) mellett a Barcs-Tarany-Csokonyavisonta trió (négy meccsből) is kilencpontos, a Böhönye héttel, a Kiskorpád hattal következik, egyedül a Kaposmérő neve mellett áll még nulla.

Megye III. Észak

Az Osztopán hatot vert a Bodrognak, de így sem érte utol a szabadnapos és még veretlen Kisbárapátit. A Somogyszil idegenben verte egy góllal a Szőlősgyörököt, a Koppányvölgye pedig otthon a Mernyét - a Kisbár hét, az Osztopán és a Somogyszil hat, a Koppányvölgye négy, a többiek három pontot gyűjtöttek, de van, aki négy, van, aki három és van, aki még csak két meccset játszott le.

Megye III. Dél

A címvédő ellen szerezte meg első győzelmét a Szabás, az Inke vesszőfutása pedig tovább folytatódik, a tavalyi aranyérmes harmadik vereségét szenvedte el, így továbbra is sereghajtó. Akárcsak a Szabás, a Lábod is ebben a körben tudott nyerni először, a csoportot pedig a Gyékényest legyőző Homokszentgyörgy vezeti, egyedüli veretlen csapatként.

Megye IV. Balaton

Itt még három hibátlan csapat van, a Kötcse és a Nagyberény 3/3, a Bálványos 2/2 győzelemnél jár - a többiek mind kikaptak már legalább egyszer. Most hétvégén a Balatonszentgyörgy vesztette el veretlenségét, miután 4-1-re kikapott Nágocson, megszerezte viszont idei első pontjait a Balatonendréd - nullával áll ugyanakkor még az Ádánd, a Ságvár és a Látrány.

Megye IV. Kapos

A Somogybabod - Kaposfüred II. Somodor találkozó elmaradt, a forduló szabadnaposa pedig a Kazsok volt. Itt egyelőre óriási a kavarodás, hivatalosan az Andocs vezet hat ponttal, de szintén hat van a Zimánynak, a Somodornak és a Gamásnak is.

Megye IV. Rinya

A Tapsony hatot vert a Kaposszerdahelynek, a Somogyszob meccse viszont félbeszakadt a Kaposújlakkal szemben - a Tapsony kilenc ponttal vezet, a Somogyszob jelenleg hattal második, majd jön öttel a Bárdudvarnok. Négy nyeretlen csapat is van még, a Kutas pedig egyáltalán nem szerzett egyelőre pontot.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.