Balatonlellén rendezik a hétvége rangadóját

Nézzük, hogy mi vár ránk a Megye I-ben.
 
 

Balatonlellén rendezik a hétvége rangadóját

Nézzük, hogy mi vár ránk a Megye I-ben.
 
 
 
 
 

Balatonlellén rendezik a hétvége rangadóját

Nézzük, hogy mi vár ránk a Megye I-ben.

Csurgó - Toponár szombat 16:30

Megszerezte első pontját a Csurgó, ezen felbuzdulva hazai pályán már az első győzelem lehet a gárda célkeresztjében. A Toponár viszont eddig remek teljesítményt nyújt, az élcsapatnak számító Vasas elleni döntetlen is ezt támsztja alá, na meg a megszerzett hét pont is, amellyel a gárda ott van az élmezőnyben úgy, hogy két kiemelkedő csapattal is játszott már. Kérdés, hogy hogyan áll nekik az esélyes szerepkör, mert jelen állás szerint Csurgón mindenképpen ők lehetnek fölényben annak ellenére, hogy hazai pályán bárkire veszélyes lehet Beke Lajos alakulata.

Balatoni Vasas - Karád szombat 16:30

A Vasas eddig a bajnokság leggólerősebb csapata, de Toponáron a négy találat is csak egy pontot ért, most hazai pályán mindenképpen nyernie kell az együttesnek. A találkozó pikantériáját Vida András személye adja, a tréne két évet töltött Karádon, majd némileg váratlanul tért vissza a Vasashoz idén nyáron, ráadásul játékosokat is vitt magával. Otthon azért egyértelműen ők az esélyesek, a Karádtól vendégként most bravúr lenne a pontszerzés - igaz, a Lelle ellen kifejezetten jól tartotta magát a társaság.

Balatonlelle - Babócsa szombat 16:30

Hazai rangadóra készül a címvédő, amely az eddigiek alapján természetesen egyértelmű favoritnak számít ezen a találkozón. A Babócsa a két vereség után két szoros győzelemmel javított, de egyelőre messze van a csúcsformától, idegenben pedig már hagyomá- nyosan gyengébben szerepel, mint saját környezetében. Nem szabad viszont elfelejteni, hogy tavaly nyerni tudtak ezen a pályán Horváth Péterék, így a Máté Pétert fokozatosan beépítő lelleiektől száz százalék kell majd, ha meg akarják szerezni a három pontot.

Marcali - Magyaregres szombat 16:30

Ugyan csak három pontot szerzett eddig a Marcali, de a potenciált tekintve mindenképpen több van ennél Kőrösi András alakulatában, hazai pályán így természetesen nyerni szeretnének, amire minden esélyük meg is van. Az Egres eddig hozta, amit hoznia kellett, begyűjtött hat pontot, de egyelőre mindkét csapatot nehéz pontosan megítélni - elég kiszámíthatatlan ez a találkozó előzetesen, gyakorlatilag bármi megtörténhet.

Kadarkút - Tab szombat 16:30

Mindkét együttes borzasztóan beragadt a rajtnál, ezért iszonyatosan kellene nekik a pont. A Kadarkút mellett szól a hazai pálya, a Tab mellett a rutin, de Ladiszlaiéknál kapuszposzton és a góllövéssel is gondok voltak az elmúlt fordulókban, kérdés, hogy mikor sikerül ezen változtatni. Az újoncon is ott van most már a teher, a négy hét alatt szerzett egy pont nem életbiztosítás, ráadásul a tabella alapján közvetlen rivális a két fél - ugyan jelenleg a két sereghajtóról beszélünk, az egyértelmű, hogy nem az osztály két leggyengébb csapata találkozik majd.

Somogysárd - Nagyatád vasárnap 16:30

Eddig bámulatosan hatékony a Somogysárd, Vancsura Gábor legénysége az első fordulóban még szétesett a Karád ellen, azóta viszont három meccsből hármat nyertek, Kuti Richárd már nyolc gólt szerzett és ott vannak a negyedik helyen. A Nagyatád egyelőre nem veszített pontot és természetesen ennek megfelelően is készülnek Dekanicsék, bár most elveszítették Kolumbán Kristófot is, sőt, Galamb Dávid sérülése is kiújult a Nagybajom ellen. Kérdés, hogy hogyan védekezik le Csikósék a villámgyors sárdi támadókat, illetve hogy melyik fél milyen harcmodort választ - érdekes találkozóra számíthatunk.

Segesd - Balatonkeresztúr vasárnap 16:30

A szezon egyik legnagyobb negatív meglepetése eddig a Keresztúr, de hozzá kell tenni, hogy a Lellével és a Vasassal is játszott már a gárda négy forduló alatt - a Csurgó elleni hazai döntetlen viszont semmiképp sem mutat már jól. Segesden sem lesz egyszerű dolguk, a hazaiak is a kemény védekezésre, valamint a gyors kontrákra építenek, ha stabilak tudnak maradni, akkor nagyon megnehezíthetik Horváth Milánék dolgát - pedig most már muszáj lenne nyerniük a vendégeknek.

Nagybajom - Fonyód vasárnap 16:30

Összeomlott a Nagybajom Nagyatádon, de hazai pályán fel kell állniuk ebből a pofonból és folytatniuk kell az első két fordulóban megkezdett menetelést. A sérülések nem könnyítik meg a dolgukat, a Fonyód ráadásul két győzelemből, magabiztosan érkezik, semmiképp sem számíthat könnyű meccsre Bőzsöny János csapata. A vendégek kulturált futballja okozhat meglepetéseket, de a védekezésük mégis hagy kívánnivalót maga után eddig, a tizenegy kapott gól jelzi, hogy egyelőre elég sokat hibáznak - nem biztos, hogy Lakiék ellen ez belefér.


 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.