A Megye III-ban indul a Szőlősgyörök

Visszalép egy osztályt a gárda.
 
 

A Megye III-ban indul a Szőlősgyörök

Visszalép egy osztályt a gárda.
 
 
 
 
 

A Megye III-ban indul a Szőlősgyörök

Visszalép egy osztályt a gárda.

Összesen hét pontot szerzett az idei Megye II-es szezonban a Szőlősgyörök felnőttcsapata, a 24 meccs alatt mindössze 13 gólt lőtt a társaság és kérdés nélkül lett utolsó - a tizenegyedik Kéthelyhez képest például már kereken húsz pont volt a hátrány. Még nagyobb gondban volt a rendszeresen létszámgondokkal küzdő U19-es együttes is, amely győzelem nélkül, három ponttal, 15-243-as gólkülönbséggel zárt az utolsó helyen.

Az előző szezon végén jelentkező problémákat tehát egyelőre nem sikerült orvosolni a klubnál, amelynél most úgy döntöttek, hogy egyet hátralépnek: a 2017/2018-as idényt a megyei harmadosztályban töltik.

A Megye II. összevonásával valószínűleg így még jobban is járnak, hiszen ha sikerül összeállniuk a Megye III-ban és feljutó helyen végezniük, akkor visszakerülhetnek, míg arra jelenleg azért csekély esélyük lenne, hogy az Északi csoport legjobb nyolc csapata között végezzenek a másodosztályban.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.